Удивителни места за пътуване

Удивителни места за пътуване

Icon март 24, 2018
Icon By netpro
Icon 0 comments

Нашият свят е изпълнен с неописуема красота, както изкуствена, така и естествена, и е трудно да се каже дали един единствен живот би бил наистина достатъчен, за да изпита истински всичко това. Повечето от нас вероятно никога няма да видят всичко, което светът може да ни предложи, но си струва един опит да почнете от някъде да пътувате.

Някои считат, че пътуването е лукс или дори ненужна тежест, докато други смятат, че е жизнено важно да живее изпълнен живот. Все още другите дори нямат възможност да вземат това решение. Но ако сте засегнати от случай на зашеметяване, знаете, че виждането на забележителностите на света може да бъде дълбоко движещо се и ценен опит.

Любимото ми е екологичният туризъм – катерене на планини, изследване на пустини или просто пиене в околностите на селските райони. Не можете обаче да отхвърлите привлекателността на някои от изкуствените структури – от епичното, древно величие на пирамидите в Гиза до слънчевия чар на морските села в Гърция.

Това е прекрасен и красив свят, в който живеем, така че не забравяйте да видите колкото можете! Ето един отличен цитат от св. Августин, който се надява да ви вдъхнови, за да извадите крака си от вратата: „Светът е книга, а тези, които не пътуват, четат само една страница“.

10 места в света които трябва да се видят докато сме живи

1- Метеора, Гърция

2- Machu Pikchu, Перу

3- СанториниГърция

4- ПетраЙордания

5- ПамуккалеТурция

6- ВенецияИталия

7- Залива Наваджо, Закинтос, Гърция

8- Остров Бора Бора, Индонезия

9- Пирамидите в Гиза, Египет

10- Кападокия, Турция

blog_gal_1 blog_gal_2 blog_gal_3 blog_gal_4 blog_gal_5 blog_gal_6

Leave a reply