Посети Йордания през Ноември или Декември!

Цени от 1439BGN

Екскурзия до Йордания през Ноември или Декември! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от 1439 лв на човек.

Постави вълнуващ край на годината – с пътешествие до забележителна страна и с възможност за посещение на места, които оставят траен спомен в съзнанието! Dalla Tours е твой верен гид в необятния свят на пътешествията!

 

Екскурзия до Петра и Акаба: 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт:

В периода 11 – 15 Ноември – 1439 лв на човек.

В периода 9 – 13 Декември – 1489 лв на човек.

 

Офертата включва:
• Самолетен билет София – Акаба – София с редовен полет на авиокомпания Ryanair;
• Трансфери с луксозен климатизиран автобус;
• 1 брой ръчен багаж (40х25х20см);
• 1 нощувка със закуска и вечеря в палатков лагер в пустинята във Вади Рум;
• 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3*/4* в Петра;
• 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3*/4* в Акаба;
• Джип сафари в пустинята Вади Рум (около 2 часа);
• Целодневна екскурзия в Петра;
• Екскурзовод на английски език.

Допълнителни програми и услуги:
• Допълнителни екскурзии (заплащат се в България);
• 1 брой регистриран багаж до 20кг – 180лв (в зависимост от датата на резервиране);
• Приоритет и 2 броя чанти ръчен багаж (позволява да се възползвате от приоритетната опашка и е единственият начин да внесете 2 чанти в кабината; една се вмества под седалката пред вас и друга, не повече от 10кг (55х40х20см), която може да се съхранява в шкафа над местата – 30лв в посока (в зависимост от датата на резервиране);
• Настаняване в стая с климатик в палатковия лагер – 60лв (при двойно/тройно настаняване) и 185лв (при единично настаняване).

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от Летище София с редовен полет на авиокомпания Ryanair до Акаба. Пристигане в Акаба. Посрещане на летището от представител на фирмата – партньор. Настаняване в хотел и вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до пустинята Вади Рум. Програмата продължава с пътешествие, далеч от цивилизацията с джип сафари във Вади Рум, известна като Лунната Пустиня. Ще имате възможност да се насладите на дълга разходка с камила (по желание и с доплащане). Следва спирка в бедуинско селище, ще опитате чай с кардамон. Настаняване в палатков лагер, вечеря и нощувка.

3 ден
Закуска. Трансфер до Петра. Целодневна екскурзия в скалния град Петра. Незабравимо посещение на скалния град Петра, столицата на Набатейците. Град, изпълнен с мистериозен чар и „създаден, за да предизвика възхищение у всеки посетител“. Съкровищницата – това е най-известният монумент, разположена в края на огромен каньон – вход с дължина от 1км, обграден от големи отвесни скали. Там ще видите многобройни фасади, изсечени в скалите, Амфитеатъра, Манастира и Византийската църква, храмовете и гробниците на Набатейците, Дворецът, Храма на летящите лъвове. Настаняване в хотела, вечеря и нощувка.

4 ден
Закуска. Трансфер до Акаба. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж и допълнителни екскурзии срещу допълнително заплащане.
Разходка с корабче и шнорхелинг, срещу допълнително заплащане. Вечеря и нощувка.

5 ден
Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00ч. Трансфер до летище Акаба. Директен полет Акаба – София с авиокомпания Ryanair.