Фестивала на лалето в Courtyard By Marriott Istanbul International Airport 4* с личен транспорт!

Цени от 115BGN

Фестивала на лалето в Courtyard By Marriott Istanbul International Airport 4* с 2 нощувки, 2 закуски с личен транспорт от България през Март и Април от 115 лв на човек!

Искате ли да видите от къде наистина идват лалетата? Предлагаме ви едно невероятно изживяване през месеците март и април за Фестивала на лалето в Истанбул 2020.

БОНУС – 3 пъти на ден трансфери от / до хотела до Шопинг Мол Истанбул (Mall of Istanbul) и безплатно ползване на закрит басейн, сауна, фитнес зала и безплатен Wi-Fi достъп

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ ПРИ МИНИМУМ 2 НОЩУВКИ

Фестивала на лалето в Courtyard By Marriott Istanbul International Airport 4* с 2 нощувки, 2 закуски с личен транспорт от България през Март и Април
БОНУС – 3 пъти на ден трансфери от / до хотела до Шопинг Мол Истанбул (Mall of Istanbul) и безплатно ползване на закрит басейн, сауна, фитнес зала и безплатен Wi-Fi достъп

Искате ли да видите от къде наистина идват лалетата? Предлагаме ви автобусни екскурзии през месеците март и април за Фестивала на лалето в Истанбул 2020.

Нашата невероятна оферта е: грабвайте компанията – колкото повече, толкова по весело и евтино.
Даваме ви още повече. Ако не сте сигурни, че ще успеете да се освободите от работа или просто не можете да планирате година напред – капарирайте мястото си срещу 25 лв. сега, а платете до 30 дни преди екскурзията, когато вече всичко сте уредили.
Ами ако няма да успеете, губите ли парите си? Ако ви се наложи да промените плановете си и с мъка в душата осъзнаете, че няма да може да се порадвате на палитрата от цветове на фестивала, ние ви гарантираме, че ако ни уведомите в рамките на 60 дни преди датата на екскурзията, капарираните пари ще се върнат при вас.

Дати на отпътуване от 26.03.2020г до 26.04.2020г.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:

 • 27.03.2020
 • 03.04.2020
 • 10.04.2020
 • 17.04.2020
 • 24.04.2020


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • 2 нощувки в хотел Courtyard By Marriott Istanbul International Airport 4*;
 • 2 закуски в хотел Courtyard By Marriott Istanbul International Airport 4* ;
 • Ползване на закрит басейн;
 • Безплатно ползване на сауна;
 • Безплатно ползване на фитнес зала;
 • Безплатен Wi-Fi достъп;
 • Специално за гостите на Караджъ Турс 3 пъти на ден трансфери: хотел – Шопинг Мол Истанбул (Mall of Istanbul) – Хотел;
 • Обслужване на място от представител на турския партньор на фирмата;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Разходи от личен характер;
 • Медицинска застраховка с Асистанс 2 лева на ден ( заплаща се допълнително към екскурзионния пакет);
 • Градски такси за хотелите по маршрута 12 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
 • Програми по желание;
 • Входни такси за музеите;

 Разписание на трансфери до Шопинг Мол Истанбул:
Тръгване от Mall of Istanbul    –       Хотел Marriot
11:00                                         –            11:22
13:00                                         –            13:22
15:00                                         –            15:22

Повече за хотела:

Хотелът се намира на 8 минути с кола от летище Ататюрк и предлага модерни стаи. Гостите могат да се насладят също на SPA център със закрит басейн. Климатизираните стаи в хотела са декорирани в топли цветове и са обзаведени с дървени мебели. Всяка включва минибар, удобства за приготвяне на чай и кафе и самостоятелна баня. Гостите могат да се насладят на отпускащ масаж в хотелския SPA център Caretta, който предлага също изключително модерен фитнес център и сауна.

Програми по желание срещу доплащане:

Ден 1
Пристигане в Истанбул в ранните сутрешни часове. Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб. Стаите се освобождават до 12:00 ч. Свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела или екскурзии по желание срещу заплащане.

Екскурзии по желание: 08:00ч. Екскурзия до Принцовите острови до о-в Буюк Ада. Най-големият остров е райско кътче без автомобилно движение, с красиви сгради и приятни заведения. Цялата екскурзия трае около 5-6 часа.
или 
Eкскурзии по желание: 17:00ч – Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Emaar и Мол Watergarden Istanbul . Отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част,където първо ще посетим най-новият мол Емаар ,където ще имате възможност  да посетите най-новият аквариум с подводна зоологическа градина, ще  имате възможност да  видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria’s Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг и отпътуване към Мол Watergarden İstanbul(Пеещите фонтани). МОЛ Watergarden İstanbul – където, ще наблюдаваме по възможност светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към Автобусна обиколка на нощен Истанбул – светлини и романтика откъдето се разкриват невероятни панорамни гледки и са изненада за туристите. Нощувка.

Ден 3 / Закуска.
Свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела или екскурзии по желание срещу заплащане.
Екскурзии по желание: 08:30ч. – 2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и разходка по Босфора. Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора – вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора.

Екскурзии по желание: 08:30ч. – 2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай (цената е с включен билет за обекта). 
Екскурзии по желание: 08:30ч. – 3 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул + разходка по Босфора и посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).
Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора – вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора + посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай.
Екскурзии по желание: 19:15ч  – Екскурзия „Нощен Босфор“ – плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма.
Екскурзии по желание: 20:00ч. – Посещение на атрактивен ресторант Гар Мюзик Хол.Нощувка. 

Ден 4 / Закуска.
След закуска свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела до 11:30/12:00ч. Освобождаване на стаите е до 12:00ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

 • Медицинска застраховка за всички възрасти с покритие 5 000 евро – 10 лв на човек.

 • Градски такси за хотелите по маршрута 12 лева на човек (заплаща се задължително към пакета); – 12 лв на човек.

ЗАЯВКА ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В ИСТАНБУЛ: (срещу допълнително заплащанe) 

Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Emaar и Мол Watergarden Istanbul

 • 50.00 лв.40.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 30.00 лв.25.00 лв.

 Описание

Eкскурзии по желание: 17:00ч – Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Emaar и Мол Watergarden Istanbul . Отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част,където първо ще посетим най-новият мол Емаар ,където ще имате възможност  да посетите най-новият аквариум с подводна зоологическа градина, ще  имате възможност да  видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria’s Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг и отпътуване към Мол Watergarden İstanbul(Пеещите фонтани). МОЛ Watergarden İstanbul – където, ще наблюдаваме по възможност светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към Автобусна обиколка на нощен Истанбул – светлини и романтика откъдето се разкриват невероятни панорамни гледки и са изненада за туристите. При минимум 20 човека.

2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и разходка по Босфора

 • 72.00 лв.50.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 50.00 лв.35.00 лв.

 Описание

Екскурзии по желание: 08:30ч. – 2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и разходка по Босфора. Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора – вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора. При минимум 20 човека.

2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).

 • 90.00 лв.70.00 лв. 

( деца до 11,99г)

 • 76.00 лв.60.00 лв.

3 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул + разходка по Босфора и посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).

 • 132.00 лв.98.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 92.00 лв.70.00 лв.

 Описание

Екскурзии по желание: 08:30ч. – 3 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул + разходка по Босфора и посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).
Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора – вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора + посещение на двореца Долмабахче – Турският Версай. При минимум 20 човека

Екскурзия „Нощен Босфор“ – плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма

 • 98.00 лв.88.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 79.00 лв.59.00 лв.

 Описание

Екскурзия „Нощен Босфор“ – плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма. Предлагаме Ви едно вълнуващо изживяване между два континента с включен трансфер от хотела до пристанището, вечеря на яхтата и богата музикална програма.
Менюто включва: Типично турско мезе (плато ордъоври), сезонна салата, основно ястия (риба на грил или пилешко месо), десерт ( плодове или сладък десерт), турско кафе, безалкохолни  и алкохолни напитки напитки.Програма: Музика (D.J), кючекини, традиционно турска постановка „Юскюдар“, „Ашук Машук“  – представяне на една любовна история в Истанбул, церемония на къната, фолклорни танци от различни региони на Турция.
Цената включва – транспорт с микробус или автобус до Кораба и обратно до хотела

Посещение на“Sea Life Akvarium“ за лица от 16 г. до 65 г.

 • 31.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 22.00 лв.
Описание

Аквариума се намира в Истанбул и е първият гигантски аквариум в Турция, който предлага на посетителите да поплуват между петте тигрови акули или дори да им дадат храна.Аквариумът „Sea Life Akvarium“ се намира в търговски център в квартал Байрампаша в Истанбул.Строежът на водния басейн с площ 8000 кв.м продължи шест месеца, а цената му възлиза на 17 млн. евро. Освен 2,5-метрови тигрови акули, в сладките и солени води на аквариума живеят и над 10 хил. други морски създания, вкл. тропически и застрашени от изчезване. По-смелите имат възможност да се гмуркат и да поплуват сред акулите или дори да ги хранят. Благодарение на специалните тунели, които са част от съоръжението, посетителите се радват на 270-градусова панорама „сякаш плуват сред рибите“. Всъщност, в Туркуазу се намира един от най-дългите подземни тунели в света – 80 м на дължина. Аквариумът предлага също 35-минутни уъркшопове за деца, които ги учат за живота под водата и колко е важно той да бъде опазен.Седем водолази редовно почистват водните басейни в аквариума и хранят акулите – някои на ръка.

Посещение на атрактивен ресторант “ Gar Вариете“ в Истанбул 2020

 • 80.00 лв.65.00 лв.

( деца до 11,99г)

 • 60.00 лв.50.00 лв.

 Описание

Цената включва – транспорт с микробус или автобус до ресторанта и обратно до хотела, вечеря, богата шоу програма и обслужване от фирмата партньор.
Меню: салата асорти (ордьовър), топли предястия, зелена салата, основно ястие , сезонни плодове за десерт. На човек се полагат: 2 чаши водка, ракъ или джин; или 2 бири; или 2 безалкохолни; или 1 малка бутилка вино от 350 мл. Програмата представя традиционния турски фолклор, ориенталски обичаи, кючекини, диско. В цената е включен двупосочен трансфер.

Далла Турс си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата ! На клиент, който е закъснял за допълнителнителните екскурзии, агенцията не връща заплатената сума ! Моля да спазвате часовете на тръгване за допълнителните екскурзии.

Цени 

Цена на човек в двойна стая с вкл. транспорт от 115 лв.

 

ПАКЕТ
SNGL
DBL
DBL+CHD (0 – 5.99)
DBL+CHD (6 – 11.99)
TRPL
27.03.2020 – 29.03.2020
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
384.00 лв.299.52 лв.
432.00 лв.336.96 лв.
03.04.2020 – 05.04.2020
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
384.00 лв.299.52 лв.
432.00 лв.336.96 лв.
10.04.2020 – 12.04.2020
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
384.00 лв.299.52 лв.
432.00 лв.336.96 лв.
17.04.2020 – 19.04.2020 / Великденска
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
384.00 лв.299.52 лв.
432.00 лв.336.96 лв.
24.04.2020 – 26.04.2020
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
288.00 лв.224.64 лв.
384.00 лв.299.52 лв.
432.00 лв.336.96 лв.
СЪКРАЩЕНИЯ:
 • SNGL – Единична стая
 • DBL – Двойна стая
 • DBL+CHD (0 – 5.99) – Двойна стая + дете (0 – 5.99)
 • DBL+CHD (6 – 11.99) – Двойна стая + дете (6 – 11.99)
 • TRPL – Тройна стая
 • 3DBL – 3DBL (ПРОМО) 5+1
 • 2TRPL – 2TRPL (ПРОМО) 5+1

 

УСЛОВИЯ

 • Забележка:
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 човека!
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията!
  • Начин на плащане: депозит 30% при записване, доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване!
  • Промяна на цената е възможна при:увеличаване стойността на транспортните разходи, в т.ч. на горивото;увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни,пристанищни и други такси;промяна в обменния валутен курс, относим към договора, в периода между сключването му и датата на отпътуването.
  • Всеки турист, койтo e резервирал и заплатил пакет за ранно/промоционално записване в случай на анулация, може да се откаже от договора, без да дължи неустойка, ако анулацията се направи до 10:00 часа в първия работен за ТУРОПЕРАТОРА ден, следващ деня на закупуването.
  • Всички клиенти  задължително доплащат за допълнителна медицинска застраховка  при резервация;
  • Необходими документиЗадграничен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на отпътуване;
  • Туроператора има сключена застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗК „Уника“ – гр. София. Туроператора предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки „Отмяна на пътуване“ и застраховка „Кражба, загуба или забавяне на личен багаж“.
  • Отпътуването от Русе и  Бяла е при мин. 10 човека. Ако бройката не е набрана, клиентите трябва да се придвижат самостоятелно до някой от следните градове за потегляне – В.Търново, Габрово, Казанлък  и Ст.Загора;
  • № на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1-ви до 5-ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30.00 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
  • Пакетът не може да се използва от граждани с турски паспорти.
  • Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
  • Начин на плащане: Заплащане на капаро в размер на 30%  и доплащане 21 дни преди датата на заминаване. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.
  • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция.
  • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.
  • Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека – за всяка група.
  • Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана –7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.