Почивка на остров Лефкада! 6 дни / 5 нощ. на Йонийският остров Лефкада със закуски и автобусен транспорт!

Цени от 569BGN

Почивка на остров Лефкада през лятото и есента! 6 дни / 5 нощ. на Йонийският остров Лефкада със закуски от 569 лв на човек.

Какво по-хубаво от почивка в южната ни съседка и то не къде да е, а на приказния гръцки остров Лефкада! Dalla Tours е насреща със страхотно предложение!

Почивка на остров Лефкада6 дни / 5 нощ. на Йонийският остров Лефкада със закуски, плюс транспорт от 569 лв на човек.

 • Вид транспорт: Автобус
 • Маршрут: София – Лефкада – София
 • Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
 • Вид изхранване: BB (Bed & Breakfast) – закуска


ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:

 • 01.07-07.07.2022-569лв
 • 25.07-31.07.2022-629лв
 • 05.09-11.09.2022-659лв

Офертата включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус от София;
 • Пътни и магистрални такси;
 • 5 нощувки със закуски в хотел 3* в Нидри, остров Лефкада;
 • Водач от туристическата агенция по време на пътуването.

Офертата не включва (задължително доплащане):

 • Градска такса – 1.50 евро на нощувка.
 • Застраховка „Помощ при пътуване”-9.90лв за лица до 65г.– доплащане за лица над 65 г. – 15.80 лв.; за лица над 75 г. – 25.70 лв./;


Допълнителни опции
 (по желание и с доплащане към туроператора):

 • 5 вечери по тристепенно меню – 89лв (при желание едната от тях да е гръцка вечер се доплащат още 10 евро на запитване);
 • Полудневна екскурзия до Василики – 8 евро;
 • Круиз до Седемте йонийски острова – 25 евро;
 • Парти круиз с DJ – 22 евро;
 • Обиколка на остров Лефкада – 15 евро;.
 • Доплащане за единична стая- 159лв

 

Препоръчителна застраховка!!!!

Застраховка „Отмяна на пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от София (площад Руски паметник) в 00:00ч, по маршрут София – Кулата – Козани – Гравена – Йоанина – Лефкада. Пристигане сутринта. Свободно време в столицата на остров Лефкада (Лефкас). Едноименната столица е построена на естествено пристанище, около което кокетно са наредени кафетерии, ресторанти и магазинчета за сувенири. В спокойния залив лениво се поклащат стотици луксозни яхти. На входа ни посреща романтично мостче, което местните наричат „Мостът на влюбените“. Възможност за посещение на крепостта Агиа Мавра. Отпътуване и настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря (възможност за доплащане на място, в случай че не е предварително включена в закупения пакет). Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане – Морски круиз с корабче. Първата спирка е на световноизвестните с красотата си плажове Порто Кацики и Егремни. Свободно време за плаж (при позволяващи метеорологични условия). Обяд на борда на кораба. Отпътуване за Кефалония – най-големия остров в Йонийско море. Акустиране във Фискардо – най-автеничният и единственият, оцелял след разрушителното земетресение, град и свободно време за разходка. Посещение на остров Итака – островът на Одисей. Свободно време за плаж. Круизът продължава към малките островчета Меганиси и Скорпиос. Кратка спирка в залива на остров Меганиси за фотопауза при втората по големина пещера в Гърция – „Папаниколис“, използвана като скривалище на подводница по време на Втората световна война. Екскурзията продължава към островите Скорпиос, Спарти и Скорпиди – първоначално необитаеми, а в последствие закупени и превърнати в малък частен рай и любовно гнездо от гръцкия корабен магнат Аристотелис Онасис. Именно там, Онасис се венчава със съпругата си Жаклин Кенеди. На острова има и малък плаж, който носи името на Мария Калас и напомня за предишната бурна връзка на Онасис с оперната примадона. Следва посещение на вечнозеленият остров Мадури, където е роден великият поет Аристотелис Валоуритис. Връщане в хотела в късния следобед. Вечеря (възможност за доплащане на място, в случай че не е предварително включена в закупения пакет). Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане екскурзия „Обиколка на остров Лефкада“. Посещение на манастира Фанеромени и градината с различни интересни животни към него за кратка разходка. Посещение и свободно време на най-големия плаж на остров Лефкада – Катизма. Катизма е благословен с най-финните на острова ситни бели камъчета, а тюркоазено синята вода, къпеща брега, прави атмосферата още по-неописуемо красива. Свободно време за плажуване. Връщане обратно в хотела в късния следобед. Вечеря (възможност за доплащане на място, в случай че не е предварително включена в закупения пакет). Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане/ Полудневна екскурзия до живописното градче Василики – една от по-известните туристически дестинации на острова, разположено в дълбок залив в най-южната част на Лефкада. Свободно време за разходка около красивото пристанище и плаж в спокония залив. Връщане обратно в хотела. Вечеря (възможност за доплащане на място, в случай че не е предварително включена в закупения пакет). Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време. Вечеря (възможност за доплащане на място, в случай че не е предварително включена в закупения пакет). По желание /срещу допълнително заплащане/ нощен парти круиз с DJ. Забавлението ще започне след залез, първо на борда на кораб с много музика и танци, след което ще се пренесе на необитаем див плаж и ще продължи с интересни изненади. Завръщане около 00:30 ч. Нощувка.

6 ден
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане вечерта в София, на пл. Руски паметник.